GLSS-ROAD
GLSS-ROAD

GLSS-ROAD verwerkt geheel automatisch wegtransportopdrachten. Heel bondig gezegd houdt dat in dat op basis van vooraf ingegeven voorwaarden het programma de transportorders samenvoegt en de meest geschikte vervoerder selecteert. GLSS-ROAD maakt gedetailleerde transportenkostenberekeningen in alle mogelijke valuta’s en biedt u uitgebreide rapportagemogelijkheden. Het programma registreert en documenteert alle wegtransportopdrachten.

Voor wie?
GLSS-ROAD richt zich op (internationale) dienstverleners zoals expediteurs en distributiebedrijven die wegtransporten aansturen. Het programma – speciaal ontworpen om zeer grote volumes aan transportopdrachten te verwerken – is tevens geschikt voor organisaties die werken vanuit meerdere locaties.

Hoe werkt het?
Wanneer een transportopdracht binnenkomt, selecteert GLSS-ROAD automatisch de meest geschikte vervoerder. Op basis van consolidatie-eisen worden waar mogelijk transportorders samengevoegd. Zo garandeert het programma de laagst mogelijke transportkosten. Wordt het transportvoorstel geaccepteerd, dan gaat er automatisch een bericht naar de vervoerder. Iedere vrachtopdracht krijgt een eigen dossier. Alle logistieke stappen worden automatisch in het dossier opgenomen. Uiteraard geeft het programma regelmatig transportupdates. Deze statusmeldingen worden automatisch naar het systeem van de klant verzonden.

Voordelen

  • Efficiënt, overzichtelijk en kostenbesparend.
  • Minder menselijke handelingen nodig, dus een aanzienlijke foutenreductie.
  • Eenvoudige en uitgebreide consolidatie- en configuratiemogelijkheden.
  • Gespecificeerde transportkostenberekening in alle mogelijke valuta’s.
  • Zeer complete factuurspecificaties.
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden zodat u een beter inzicht krijgt in uw bedrijfsprocessen.
  • Hogere klanttevredenheid.

Voor uitgebreidere informatie over GLSS-ROAD kunt u de brochure downloaden.


[ Vorige scherm ]