GLSS-OCEAN
GLSS-OCEAN

Verzendingen over zee kunnen ingewikkeld zijn. U hebt te maken met tal van wettelijke eisen en voorwaarden en de vracht is soms lang onderweg. Om dit overzees containervervoer probleemloos en uitermate efficiënt te laten verlopen, is GLSS-OCEAN ontwikkeld. Het programma zorgt ervoor dat niets aan uw aandacht kan ontsnappen.

Voor wie?
GLSS-OCEAN is ontwikkeld voor expediteurs die zich bezighouden met het organiseren van containervervoer over zee. Het programma is geschikt voor zowel kleine als grotere ondernemingen. GLSS-OCEAN biedt veel vrijheid, overzicht en gebruikersgemak.

Hoe werkt het?
Rekening houdend met alle ingevoerde wensen en voorwaarden kunt u met behulp van GLSS-OCEAN een goed onderbouwde offerte opstellen. Na akkoord van de klant kan een transportorder aangemaakt worden. Deze stuurt u naar de meest geschikte vervoerder. Alle activiteiten rondom de order worden in een elektronisch dossier opgenomen. GLSS-OCEAN attendeert u op acties die uitgevoerd moeten worden en houdt u op de hoogte van de status van de order.

Daarnaast zorgt GLSS-OCEAN voor gedetailleerde factuurinformatie, inclusief specificaties van alle transportkosten en toeslagen. Alle mogelijke tariefschema’s, toeslagen en valuta’s zijn in GLSS-OCEAN opgenomen. Hierdoor kan GLSS-OCEAN de transportkosten én opbrengsten nauwkeurig berekenen en de door u gewenste informatie op elk moment in beeld brengen.

Voordelen

  • Efficiënt, overzichtelijk en kostenbesparend.
  • Minder menselijke handelingen nodig, dus een aanzienlijke foutenreductie.
  • Transportkostenberekening in alle mogelijke valuta’s.
  • Hoge klanttevredenheid.
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden zodat u een beter inzicht heeft in uw bedrijfsprocessen.

Voor uitgebreidere informatie over GLSS-OCEAN kunt u de brochure downloaden.


[ Vorige scherm ]